Dankbaar en blij zijn we dat het boek ‘Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander’ nu klaar is voor gebruik en gecertificeerd door KRI – Kundalini Research Institute Amerika.

Dit Kundalini Yoga werkboek is geschreven voor het Programma ‘Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander’, bedoeld voor ieder die meer ‘self-care’ kan gebruiken zoals mantelzorgers, mensen die werken in de zorg of op welke wijze dan ook zorgen voor een ander. De yoga in dit boek is beschreven voor een brede doelgroep. De oefeningen zijn namelijk weergegeven voor op de mat en voor op de stoel, dus ook voor mensen op hoge leeftijd of met een lichamelijke conditie.

In Enschede zal op 20 maart de boekpresentatie plaatsvinden aan de mensen die Yoga op de Stoel beoefenen en aan andere genodigden. De dames, die dit programma al hebben doorlopen, krijgen dan een boek aangeboden.

Heb je behoefte aan meer self-care, dan kan dit Yogaprogramma jou inzichten bieden en handvaten geven om in je dagelijkse leven toe te passen. Stuur voor meer informatie en voor aanmelding een bericht via het contactformulier van deze website.