GONGBAD OOTMARSUM

Op zaterdag 26 november van 14.00 – 15.30 uur kun je je laten onderdompelen in de helende klanken van een gongbad.

Annette Visser en Monique Siahaya zullen samen het gongbad faciliteren. Zij zijn beide ervaren Kundalini Yoga docenten.

De gong wordt al eeuwenlang ingezet voor heling en transformatie. De klanken van de gong maken je onderbewuste schoon en brengen je in een staat van diepe rust. Door de klanken en vibratie van de gong komen je zenuwstelsel, je lichaam en je denken tot rust. Je kunt een diepe ontspanning ervaren wanneer je je laat meedrijven op de klanken van de gong.

Tijdens het gongbad lig je op een matje op de grond. Je kunt je eigen yogamat, deken of kussens meenemen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. En doe gemakkelijke, loszittende kleding aan.

De geluiden hebben een rustgevend effect op je zenuwstelsel, lichaam en geest, waardoor je je diep ontspannen en gerevitaliseerd voelt. Met klank kom je dichter bij jezelf. Het wordt een bad genoemd omdat de klanken je aan alle kanten omspoelen, je kunt je er alleen aan overgeven.

We beginnen de sessie met een paar ademhalings- en bewegingsoefeningen zodat je daarna zo ontspannen mogelijk het gongbad kunt ervaren. Na afloop van het gongbad is er thee en een kleine versnapering.

Van harte welkom, ook als je het gongbad liever zittend wilt ondergaan

Datum: zaterdag 26 november 2022

Tijd:14.00-15.30 uur (zaal is open vanaf 13.45)

Plaats: Ootmarsum

De Binnencirkel, Walstraat 2, 7631 ET Ootmarsum

Kosten: E 20,– per persoon (te voldoen bij binnenkomst)

Aantal deelnemers: 10-15

Aanmelden via het contactformulier van deze website